Resultaten met de Day & Night drops

Je hebt onze producten misschien al eens bekeken! Maar wat doen ze nu precies? Welk resultaat kan je ermee behalen? In deze blog enkele mooie verhalen van cliënten die met de producten begonnen zijn & hun resultaten.

Heel belangrijk om te weten! Er bestaan géén wondermiddeltjes, ook het aanpassen van je levensstijl is nodig om blijvend een mooi resultaat te behalen. Dus geen dieet, geen wondermiddeltjes maar een aanpassing in jouw levensstijl die jij kan volhouden en de ondersteuning van onze natuurlijke producten zorgen ervoor dat ook jij een mooi resultaat kan behalen. LET OP! deze verhalen en resultaten zijn persoonlijk & geven geen garantie.

Day & night drops


Emma was heel sceptisch omdat ze al heel wat diëten had geprobeerd...waarom zou dit anders zijn? Ik dacht dat het niet zou werken, ik wilde graag graag mijn baby gewicht kwijt (bijna 10 kg) en gelukkig had ik het mis! Ik had toch niks te verliezen (behalve gewicht) en heb het geprobeerd. Met de drops ben ik ruim 30 cm kwijtgeraakt en ruim 5 kg in 1 kuur van 28 dagen. Ik pas weer in mijn jurk die ik eigenlijk naar de kringloopwinkel ging brengen omdat ik dacht dat hij me nooit meer zou passen, nu ik er wél weer in pas voel ik me super goed. Blij dat ik het toch geprobeerd heb.

Emma Jones

Natalie ging een challenge aan!
8 weken ging zij aan de slag met de maaltijd druppels. "De druppels werken! zelfs wanneer je niet perfect eet en af en toe eens geniet van een snack of een glaasje wijn" Ik eet wel vooral voedzame gezonde maaltijden maar af en toe genieten moet ook kunnen. Ik houd van sporten en bewegen en zorgde dat ik dit ook echt in plan, ik heb er een prioriteit van gemaakt om regelmatig te gaan sporten. Na 8 weken ben ik 7,4kg afgevallen en verloor ik 6,7% vet!.


Natalie Martin
Emma had het na jaren van jojo diëten eigenlijk al opgegeven en geaccepteerd dat ze nooit die laatste kilootjes zou verliezen. Toen ontdekte ze de dag en nachtdruppels! Eerst dacht ze dat ook dit niet zou werken voor haar, niks werkte... dus waarom dit dan wel? Ze was aangenaam verrast! In haar 1e week at ze méér dan normaal en verloor ze al 2 kg! In plaats van een dieet, is het een aanpassing in je levensstijl dat je kan volhouden. Een actieve levensstijl vol lekkere gezonde voeding. Ook het jojo effect is weg want de kilo's blijven al ruim 18 maanden weg!

Emma Savage
Margaret heeft 4 zonen op de wereld gezet, tussen haar 20 en 30 kreeg ze last van chronische vermoeidheid en kwamen er geleidelijk steeds meer kilo's bij...ruim 15 kg in totaal. Op haar 52 was ze moe en ontmoedigd, ze zat vast in haar middelbare leeftijd figuur. Met weinig energie en verschillende gevoeligheden voor voedingsmiddelen keek ze uit naar de gezondheid die ze ooit had.

"In 2018 moest mijn man noodgedwongen gezonder gaan eten voor gezondheidsredenen. Dat was de motivatie die ik nodig had! Ik bande alle junkfood uit mijn leven en vermeed suikers. Ik verloor zo al bijna 10 kg!
Toen ontdekte ik de druppels van Slenderiiz. Ze veranderden mijn metabolisme, gaven me energie en braken het plateau dat ik qua gewicht bereikt had. Zo verloor ik ook de laatste kilo's en heb ik nu weer het zelfde gewicht als dat ik op mijn trouwdag had! Mijn energie is terug en het gewicht blijft weg (nu al 2 jaar)
Ik ben van maat 42 terug naar maatje 36 gegaan. De druppels maken het zo makkelijk om gezond te gaan eten!"

Margaret Steward


10 maanden geleden

Recente blog posts:

Wat is er gezonder: Zoete aardappel of gewone aardappel?

Bijna iedereen is met de oer-Hollandse pieper grootgebracht, toch geven veel mensen in de afgelopen jaren steeds vaker een v... lees meer

Shop met korting bij Notenstore.nl

Ik mag jou 10% korting geven op ál het lekker van notenstore.nl lees meer

TIPS OM BETAALBAAR ÉN GEZOND TE KOKEN

Gezond eten met een beperkt budget is niet vanzelfsprekend, maar het is wel mogelijk. Je hoeft dus niet per se diep in je po... lees meer

Naar blog overzicht

Reacties:

Nog geen reacties, laat hieronder als eerste een bericht na.
U bent niet aangemeld

Om een reactie te plaatsen moet je eerst inloggen

Log in of Registreer