Etiketten lezen

Etiketten lezen

Je staat vaak in de winkel en je weet niet voor welke keuze je het beste gaat? Je hebt het moeilijk met etiketten lezen en weet niet waar je best op let? In deze interactieve workshop neem ik je mee in de wereld van de etiketten!

workshop

De voorkant van al die producten in de winkel is vaak hetgene waar we naar kijken om een keuze te maken of we iets wel of niet kopen. Terwijl de áchterkant juist interessant is.

In deze workshop leer ik je hoe je verpakkingen en de etiketten van voedingsmiddelen kan gaan lezen & begrijpen. Zo leer je kritischer te kijken naar de voeding die je koopt & kan je bewustere keuzes gaan maken.

De voorkant van een product is er juist voor gemaakt om aan te trekken - het is puur marketing en vertelt eigenlijk nooit zoveel. Zelfs "bron van vezels" "light" "rijk aan vitamine c" "laag in vet" enz betekent niet dat het sowieso een goede keuze is.

We bekijken o.a. de ingrediëntenlijst & voedingswaarden. 
Zitten er bijvoorbeeld alleen natuurlijke suikers in? Of zijn er ook toegevoegde suikers? Hoe "light" is dat product dan eigenlijk? Waar let je vooral op bij verschillende product groepen?

  • Workshop etiketten lezen
  • Eigen verpakkingen bestuderen
  • Drankjes & n hapje 
  • Documentatie om mee naar huis te nemen

Deze workshop gaat door in de praktijk in Roeselare
Albert Biesbrouckstraat 11, 8800 Roeselare

LET OP ‼️
Er zijn slechts 6 plekjes beschikbaar 🤞😘

Meld je aan via deze link

Datum

Begin: 20 Jul 2024 - 10:00
Einde: 20 Jul 2024 - 13:00

Prijs

€ 65
FruityFit