Lotte

Hey daar! Mijn naam is Lotte en ik vertel jullie graag iets meer over mezelf. Sinds mijn pubertijd ben ik heel snel kilo´s aangekomen, ik voelde me niet lekker in mijn vel en was erg onzeker. Toen ik halverwege de 20 was zat ik op mijn dieptepunt. Ik woog 115kg, was áltijd moe, vaak ziek & ik had nergens zin in.
Dit was het moment dat ik besloot dat ik iets moest veranderen, als ik t NU niet doe dan komt t niet meer goed, ik had op dat moment n veel te hoge BMI en kreeg medcatie voor mijn bloeddruk. Ik moest en zou gezonder gaan leven.

Maar hoe doe je dat dan?

Ik ging op onderzoek en ondekte Clean Eating, dat zag er goed uit! Ik begon fanatiek en kreeg resultaten maar hoe zorg ik nu dat ik het volhoud? Ik had begeleiding nodig, en die kwam ik tegen! Mijn coach leerde me een hele gezonde levensstijl aan dat niet alleen stopt bij voeding. Het voelde niet als een dieet en ik had er veel plezier in. Het resultaat is GE WEL DIG!

-45 KG + ENERGY + HAPPINESS

Nu heb ik een gezond gewicht, een normale BMI, veel meer energie & ben veel gelukkiger met mezelf. De medicatie mocht ik al snel stopzetten! Ik ben er ook écht van gaan houden om voor mezelf te zorgen. Je hebt maar 1 leven, we hebben geen tijd te verliezen.
Daarnaast had ik ook mijn roeping gevonden! Nog VOOR mijn opleiding Voedingsdeskundige heb ik The FruityFit Guide opgestart, dat ondertussen is uitgegroeid tot een serieus bedrijf! Ik wil zoveel mogelijk mensen een gezonder, fitter maar vooral gelukkiger leven bieden.
Iedereen verdient het om zich FAN TAS TISCH te voelen.

Ga jij vandaag met mij aan de slag?

NEEM CONTACT OP