Chilli Sin Carne taco´s
Dit recept is:
Vegetarisch

Chilli Sin Carne taco´s

Deze chilli is heerlijk voedzaam en vullend! Vol vezels en eiwitten waardoor je comfort food kan eten zonder heel veel kcal.

Ingrediënten

  • 12 taco schelpen
  • 2 rode paprika´s
  • 2 gele paprika´s
  • 1 grote ui
  • 1 fles passata (680 gr)
  • 3 tl chilipoeder
  • 2 blikken kidneybonen (of bruine bonen) (800gr)
  • 4 el geraspte 30+ kaas
  • 2 el vloeibare boter
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 blokje groentebouillon
  • N beetje verse peterselie
Taco party!!
Recept voor 4 personen
Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de paprika´s en snijd ze in blokjes, snipper de ui. Verwarm de boter in een pot en stoof de ui aan, voeg het chillipoeder toe en doe de paprikablokjes erbij. Laat zo´n 10 minuutjes stoven. Pers de knoflook erbij. Giet de passata erbij en doe het bouillonblokje erbij, laat je chilli 20 minuutjes pruttelen.

Doe er dan de bonen bij en laat nog 10 minuutjes onder een deksel verder garen. Verwarm de taco schelpen zoals op de verpakking in de oven. Schep de chilli erin en strooi de kaas erover.
Zet alles nog even terug in de oven zodat de kaas kan smelten. Werk af met de verse peterselie. Smakelijk!

Voedingswaarden per persoon
517 kcal 
61,5 gr koolhydraten
24 gr eiwit
15 gr vet


FruityFit