Filorolletjes met zalm en asperges

Het witte goud, heeeeerlijk! De combinatie met zalm in een krokant jasje doet t altijd goed. Lekker als hapje, voorgerecht of lunch!

Heerlijk hapje!

Ingrediënten:

  • 3 vellen filodeeg
  • 2 el vloeibare boter
  • 2 dikke witte asperges
  • 3 plakjes gerookte zalm
  • Dille

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Stoom of kook de asperges gaar, laat uitlekken.

Leg in filodeeg vel open, smeer licht in met de boter. Leg een volgende vel erop, en smeer daar ook wat boter op. Leg het 3e vel erop. Beleg met de gerookte zalm en verdeel de dikker erover.

Leg de asperges erop en rol het op een rolletje. Bak je filorolletje in zo´n 15 minuutjes lichtbruin en krokant.

Snijd het rolletje doormidden. Smakelijk!

Recept voor 2 personen
VOEDINGSWAARDEN
205 kcal
Koolhydraten: 3 gr
Eiwit: 8 gr
Vet: 6 gr

Reacties:

Nog geen reacties, laat hieronder als eerste een bericht na.
U bent niet aangemeld

Om een reactie te plaatsen moet je eerst inloggen

Log in of Registreer