Geitenkaas - rode bieten dip

Wanneer je zelf je beleg maakt, weet je precies wat er allemaal in zit! Beleg dat je in de winkel koopt is vaak bewerkt en bevat heel wat dingen die je er zelf nooit aan zou toevoegen. Deze dip is niet alleen lekker op je brood, cracker of broodje maar ook om op tafel te zetten als je bezoek krijgt. Lets dip it!

Weet wat je eet!

Ingrediƫnten:

  • 150 gr zachte geitenkaas
  • 2 grote voorgekookte rode bieten
  • peper en zout naar smaak

Tools:

  • keukenmachine

Dit recept is:
vegetarisch glutenvrij


Bereiding:

Snijd de bietjes in stukken en maal ze in je keukenmachine glad, voeg de geitenkaas toe en laat je keukenmachine draaien tot je een egale massa hebt. Voeg peper en zout toe naar smaak en je dip is klaar!

Reacties:

Nog geen reacties, laat hieronder als eerste een bericht na.
U bent niet aangemeld

Om een reactie te plaatsen moet je eerst inloggen

Log in of Registreer